Mirović obišao opštinu Stara Pazova

Od strane Ozon
0 komentar

Stara Pazova – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je opštinu Stara Pazova u kojoj Pokrajinska vlada realizuje infrastrukturne projekte i izrazio svoje zadovoljstvo do sada realizovanim radovima.

„Nakon tri godine zajedničkog rada sa opštinom Stara Pazova, uspeli smo da realizujemo sve projekte koje smo i planirali. Veoma sam zadovoljan rezultatima koje smo danas videli, očekujem da sledeće godine imamo završenu i sportsku halu u Starim Banovcima za koju smo preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojili 190 miliona dinara“, kazao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, nakon obilaska druge faze radova na izgradnji sportske hale „Bair“ u Starim Banovcima.

Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine obezbedila i sredstva za rekonstrukciju dela putnog pravca državnog puta II A reda u Staroj Pazovi.

„Radili smo zajedno i na drugim projektima sa lokalnom upravom i Кancelarijom za javna ulaganja. Vidi se napredak u oblastima komunalne i poslovne infrastrukture, a radili smo i na rekonstrukciji osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova u ovoj opštini. Vojvodina kreće napred, smanjuje se broj nezaposlenih, realizuju se investicije“, kazao je predsednik Mirović.

„Sve investicije koje smo planirali od 2016. godine sa Upravom za kapitalna ulaganja, završili smo i tehnički i finansijski, poslovali smo prema planovima i standardima i nismo pravili greške kao naši prethodnici koji su nam ostavili nezavršene projekte poput Heterlenda i Кlinike za ginekologiju i akušerstvo“, rekao je predsednik Mirović.

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović kazao je da u prethodnim godina nije bilo saradnje između pokrajine i lokalne samouprave Stara Pazova.

„Hvala predsedniku Miroviću na saradnji, jer Pokrajinska vlada izdvaja značajna sredstva za projekte u našoj opštini koji se sprovode po planu i utvrđenoj dinamici. Do kraja proleća imaćemo mulitifunkcionalnu dvoranu površine 3200 kvardatnih metara,“ rekao je Radinović.

Obilasku radova prisustvovao je i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Кovačević.

You may also like