Za uređenje škole 400.000 dinara

Osnovna škola ‘Miloš Crnjanski’ u Hrtkovcima dobila je 400.000 dinara od opštine Ruma za uređenje i sitne prepravke unutrašnjih prostorija i dvorišta škole.

Ovi radovi predstavljaju drugu fazu rekonstrukcija na ovoj zgradi i trebali bi biti završeni do početka nove školske godine.

U toku prethodne godine škola u Hrtkovcima dobila je sredstva za sanaciju parketa, novu fasadu i zamenu starih vrata što je đacima boravak u školi učinilo mnogo prijatnijim, a nova ulaganja u školu dodatno će ulepšati unutrašnji i dvorišni prostor.

Pored sitnih popravki u unutrašnjosti zgrade, radi se takođe i na uređenju dvorišnog prostora i postavljanju behaton ploča ispred škole.

S obzirom da ova škola broji preko 200 učenika svako uređenje je dobro došlo, a predsednik školskog odbora i Saveta mesne zajednice Tomislav Šimić, izrazio je zahvalnost opštini na pomoći.

Radovi i sitne prepravke, uz brojne majstore, odvijaju se na više mesta istovremeno i biće ubrzo završeni, a sam tok radova obišao je i zamenik šefa Odeljenja za društvene delatnosti Vojislav Mioković.

rtv.rs
Foto: ilustracija

You May Also Like