Pronađena žena sa snimka iz Beča, tvrdi da na njemu nije mala Danka

Od strane Ozon
0 komentar

Pronađena žena sa snimka iz Beča, tvrdi da na njemu nije mala Danka: „Prolazim kroz pakao“

Austrijski sajt „Kosmo“ tvrdi da je locirao jednu od dve žene koje se pojavljuju na snimku iz Beča na kom se vidi i devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić.

Ta Rumunka tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerka, a „Kosmo“ navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.

„Šta da im kažem? U paklu sam od nedelje! Bila sam u Velsu kada sam tokom noći primila nekoliko poruka da se snimak sa mojim likom deli na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji i da se za mnom traga zbog nestalog deteta. Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu.

Juče sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite mene, zaštite moje dete i moju majku. Upravo su me poslali kući.

Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam jako uplašena, nisam znala šta da radim, obuzeo me strah da ću ostati bez posla“, rekla je A. C. S (36).

„Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpela. Zamolili su me da dođem sutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim“, rekla je ona za „Kosmo“.

U pitanju je državljanka Rumunije koja radi u Beču.

Izvor: Tanjug

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar