SPREMITE SE ZA DRUGI VIKEND OKTOBARSKOG FESTIVALA

Od strane Ozon
0 komentar

Sjajna zabava se nastavlja i ovog vikenda!

DRUGI FESTIVALSKI VIKEND NAM DONOSI NOVI TURNIR!

Oktobarski festival se nastavlja!

Ovogodišnji Oktobarski slot festival traje do samog kraja oktobra, do kada nas očekuju brojni bonusi, vikend turniri, nagradni zadaci, besplatni spinovi, nasumični Prize Dropovi i još mnogo toga!

Za početak, od prvog dana festivala je aktivan promo kod SLOT20, koji svakog dana donosi 20% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, i moći da se koristi do kraja meseca. Pored toga, svakog dana u periodu od 17 do 23:59 časova ljubitelji slota imaju šansu da osvoje neku od čak 40 dnevnih Prize Drop nagrada, koje mogu da padnu u svakom trenutku na svim Pragmatic slot igrama.

Kulminacija oktobarske zabave se očekuje vikendima, kada su planirana 4 uzbudljiva Fazi turnira na kojima će se voditi borba za neverovatnih 1.000.000 dinara (250.000 po turniru). Ovog vikenda je na programu drugi Fazi vikend, a u ponedeljak će novih 20 najboljih igrača podeliti drugih 250.000 dinara.

Za kraj, u periodu od 31. 10. do 3. 11. je zakazan jezivi Halloween Fazi Cashback koji vraća 20% uloga na igri Dead Night.

Sve ove promocije, kao i mnoge druge, su dostupne svima onima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Registracija se može izvršiti u svega par koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Učestvuj u svakodnevnim promocijama koje smo spremili tokom celog oktobra, uživaj u najboljim slot igrama i osvoji neke od brojnih nagrada!

Možda Vam se svidi i