POVEĆAJTE NIVO ENDORFINA JEDNIM JEDNOSTAVNIM TRIKOM

Od strane Ozon
0 komentar

Da li znate kako da prirodnim putem povećate nivo hormona sreće?

KAKO DA PRIRODNIM PUTEM POVEĆATE NIVO ENDORFINA?

Jednim jednostavnim trikom možete povećati nivo hormona sreće!

Endorfin je supstanca koju nazivamo neurotransmiterom, nastaje u nervnoj ćeliji i prenosi informacije od jedne do druge nervne ćelije.Stvara se u situacijama koje su stresne ili izuzetno prijatne, veoma je jak, smanjuje bol i izaziva prijatnost (koju na primer osećamo dok jedemo čokoladu), ali ima i euforičan efekat.

Iako je naporno fizičko vežbanje najrasprostranjeniji način za povećanje endorfina, to nije i jedini način. Naime, novi Endorphina tunir sa sobom donosi preporučenu dozu hormona sreće u vidu borbe za 500.000 dinara koja će se odvijati od 16. do 22. avgusta, na sajtu AdmiralBet.rs. Svi igrači sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom mogu da učestvuju, i biće rangirani po najvećoj pogođenoj kvoti ostvarenoj na nekim od izdvojenih slot igara.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svima sa registrovanim AdmiralBet nalogom, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati u par klikova putem ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, dok prva uplata depozita sa sobom povlači sjajnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored Endorphina turnira, sve ljubitelje slota očekuju besplatni spinovi svakoga dana u Spin City promociji, dok promo kod SLOT30 aktivira 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu do kraja avgusta. Ko preferira virtuale može da iskoristi promo kod LUCKY i preuzmu 25% bonusa za virtuale, kao i da učestvuju u Letnjoj trci u visinama, koja svake nedelje nagrađuje 10 igrača koji najduže održe svoj avion u letu na igrici Aviatorsa 100.000 dinara.

Ulogujte se na svoj AdmiralBet nalog, zaigrajte neke od izdvojenih Endorphina slotova i podignite svoj nivo hormona sreća sa pola miliona dinara!

Možda Vam se svidi i