KO IMA NAJBOLJU EKIPU U ADMIRALBET ABA LIGI?

Od strane Ozon
0 komentar

Sve je spremno za novu sezonu ABA lige!

Jedna od najuzbudljivijih izdanja AdmiralBet ABA lige je pred nama, a kako bi još više uživali u najboljoj košarci na ovim prostorima, i ove godine nas očekuje ABA lige fantazi!

Igra koja je sve popularnija među ljubiteljima košarke u regionu je u saradnji sa generalnim sponzorom lige, kompanijom AdmiralBet, i ove godine spremila vredne nagrade za sve uživaoce fantazija, pa će tako “trener“ koji sastavi najbolju ekipu ove sezone inkasirati 1000 evra. Timovi se već uveliko kreiraju, a ubedljivo najpopularniji igrač među fantazi trenerima je Nikola Topić, koji je našao mesto u više od 800 ekipa. Njegov saigrač, Andrija Jelavić, je izabran oko 550 puta, dok je Kenan Kamenjaš u oko 520 ekipa. Od igrača koji nastupaju za večite rivali, najviše trenera je izabralo (više od 400 njih) plejmejkera Crvene zvezde, Adama Hangu, dok su igrači Partizana, Kevin Panter i Alen Smailagić, zauzeli 8. i 9. mesto najpopularnijih igrača u ABA liga fantaziju.

Pet fantazi trenera koji na kraju sezone osvoje najviše poena će podeliti sjajne nagrade. Treneru čija ekipa osvoji najviše poena sleduje iznos u visini od 1000 evra, dok je za 2. mesto rezervisano 500 evra. Trećeplasirani će osvojiti 300 evra, dok je za 4. i 5. mesto izdvojeno 200, odnosno 100 evra. Pored nagrada na kraju sezone, sve učesnika očekuje i nedeljne nagrade za 5 najboljih igrača čije su ekipe u toj nedelji ostvarile najveći broj poena.

Jedini uslov za isplatu nagrade je da učesnici imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, što mogu da učine u svega par koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored ABA liga fantazija, za sve ljubitelje najkvalitetnije regionalne košarke kladionica AdmiralBet je spremila 20% freebet bonusa na svaki tiket na kojem su odigrani poeni/skokovi/asistencije za 5 ili više abaligaških igrača.

Sastavite svoju ekipu, odmerite snage sa najboljima i dokažite da ste glavni na Jadranu!

Možda Vam se svidi i