VIDEO Privedeno više osoba za koje se sumnja da imaju veze sa noćašnjom pucnjavom na području Horgoša

Od strane Ozon
0 komentar


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, udarnih operativnih grupa iz Kikinde i Subotice, kao i ovih policijskih uprava, zajedno sa Žandarmerijom, noćas su odmah po prijavi da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge na području Horgoša, započeli sa detaljnom pretragom terena i na licu mesta zatekli šest migranata, među kojima jednog starosti oko 20 godina sa dve prostrelne rane u grudima.

Tokom noći i od jutros, policija i Žandarmerija priveli su u Policijsku upravu Kikinda više osoba za koje se sumnja da imaju veze sa noćašnjom pucnjavom, ali i ilegalnim krijumčarenjem migranata, a ova akcija će se nastaviti i u narednom periodu.

U cilju što bržeg pronalaska osoba osumnjičenih za pucnjavu, tokom potrage, koriste se i dronovi.

RTS prenosi da je privedeno više od 600 osoba i da su u pretragu uključeni helikopteri i dronovi.

Među privedenima u kikindsku Policijsku upravu su i osobe osumnjičene za krijumčarenje migranata.Kako RTS saznaje, u toku je velika operativna akcija i vrši se pretraga terena u širem području Horgoša i Subotice. U pretragu su uključeni i specijalci, helikopteri i dronovi. Akcija je proširena i na područje Beograda. Privedeno je više od 600 osoba, potvrđeno je RTS-u.  U Horgoš je stigao i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. 

Podsetimo, policiji je prethodno prijavljeno da se migranti na području Horgoša kreću ulicama i pucaju jedni na druge.

Možda Vam se svidi i