Sremci mirno dok u pojedinim gradovima doček kao iz horor filma

Od strane Ozon
0 komentar

Novogodišnju noć u Srbiji obeležile su brojne saobraćajne nesreće, tuče pijanih mladića, povrede vatrenim oružjem i nožem, a ekipa Hitne pomoći tokom dočeka imala je „pune ruke posla“.

Nešto posle ponoći došlo je do stravičnog napada koji se dogodio tokom koncerta Dare Bubamare u hotelu „Majdan“, kada je nepoznati mladić izbo tri osobe nožem u toaletu. Napadač je potom automobilom marke „audi“ pobegao s lica mesta, a u toku je policijska potraga za njim.

Ne zna se šta je motiv stravičnog napada, a na sreću, napadnuti mladići nisu teško povređeni.

Kako novogodišnja noć nije mogla da prođe bez nezgoda izazvanih upotrebom pirotehničkih sredstava, jedna osoba je zbog korišćenja vatrometa zadobila teške telesne povrede. Tako je jedan mladić iz Kanjiže ostao bez oka prilikom korišćenja vatrometa.

Mladić je u Domu zdravlja u Kanjiži, gde mu je ukazana pomoć, ispričao da je palio vatromet oko ponoći kada se dogodila nesreća.

Samo jutro, tačnije rane jutarnje sate nakon dočeka, obeležilo je i nekoliko saobraćajnih nesreća.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko pet časova jutros kod Ljiga, a jedna osoba je tom priikom stradala. Naime, nesreća se dogodila na lokalnom putu u naselju Štavica, kada je je automobil sleteo sa mosta u reku Dragobilj.

Nesrećni čovek stradao je na licu mesta.

Takođe, doček Nove godine nisu zaobišle ni pucnjave i tuče, pa su ekipe Hitne pomoći imale pune ruke posla.

Nekoliko mininuta pre ponoći jedan muškarac je povređen iz vatrenog oružja na Zrenjaninskom putu, odakle je prevezen u Urgenti centar.

Sa druge strane, u glavnom gradu Srbije desile su se četiri saobraćajne nezgode, a jedno lice zadobilo je teže povrede. Dogodio se i veliki broj tuča, a mahom se radilo o mladićima koji su bili u alkoholisanom stanju.

Nova

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik