Policija potvrdila da Matej nije viđen u Rumi

Od strane Ozon
0 komentar

Dok srpska policija traga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem, koji je poslednji put zvanično viđen u Beogradu tokom novodogišnje noći, hrvatski medij Jutarnji list preneli su navode tamošnjih medija da postoje svedoci koji govore da su mladića sličnog njemu videli u Rumi. 

Ustupljena fotografija

Navodno svedoci su, kako prenose hrvatski mediji, mladića koji odgovara opisu videli u novogodišnjoj noći oko 3.30 sati ujutro, u velikoj jakni sa kapom na glavi koji im se, prema njihovim navodima, obratio na dalmatinskom naglasku.

Mogu vam potvrditi da informacije o tome da je Matej viđen na području Rume nisu tačne. Policija je proverila te informacije – rekao je Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja (27), kojem se svaki trag gubi u noći između 30. i 31. decembra kada je izašao iz kluba „Gotik“ u beogradskoj Beton hali.
Nenad je zahvalio svim koji su se javili sa bilo kakvom informaicijom navodeći da nije mogao da veruje koliko se ljudi javilo u Srbiji, ali i iz Hrvatske i drugih zemalja u želji da pomognu da pronađu njegovog sina Mateja.

S Nenadom Perišem su reporteri Slobodne Dalmacije stupili u kontakt netom nakon što su objavljeni novi snmci nadzornih kamera na kojima je, prema tvrdnjama tabloida Alo, snimljen Matej Periš. Nenad Periš je rekao da mu snimci objavljeni na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.

– Mogu potvrditi da je na objavljenim snimcima uistinu moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa posebno nije događalo po njega, ali još uvek ne možemo rekonstruisati šta se događalo posle i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno – kazao je Periš.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700

Možda Vam se svidi i