Izmene saobraćaja zbog radova na putevima

Od strane Ozon
0 komentar

Prema informacijama Puteva Srbije na auto-putu E-70, na deonici Sremska Mitrovica-Kuzmin, u smeru ka Batrovcima, najvljeni su radovi na ugradnji pešačke ograde na nadvožnjaku do 20. septembra u toku svetlog dela dana, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-763, na deonici Lajkovac – Ljig, do 15 časova planirani su radovi na košenju razdelnog pojasa uz zauzeće preticajne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-75, kod petlje Niš Jug – Merošina biće izvođeni radovi na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave do 01. oktobra.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka iz smera Niša ka Leskovcu, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na deonici puta Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar, kroz mesto Štavalj najavljena je obustava saobraćaja zbog izvođenja asfalterskih radova danas i sutra od 7 do 16 časova.

Alternativni putni pravac je Duga Poljana – Karajukića Bunari – Raždaginja – Sjenica.

Na deonici Knić – Mrčajevci planirani su radovi na mostu preko Bresničkog potoka do 15. oktobra, na delu puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar