Elektronska licitacija: Garderoba, mobilni telefoni… ali i satovi „Rolex“ i „Breitling“

Od strane Ozon
0 komentar

Uprava Carine pokreće još jednu licitaciju. Prijava za licitaciju teče od subote, 5. novembra i traje do 10. novembra. Da biste ostvarili pravo na licitiranje potrebno je da se registrujete ili prijavite na sajt e-licitacije.

Luksuzni satovi i jedan dijamantski prsten samo su deo robe koju će Carinarnica Beograd izložiti na prodaju putem elektronske licitacije zakazane za 18. novembar.

Zainteresovani kupci već od sutra mogu da se prijave za licitaciju u aplikaciji e-licitacije.

Rok za prijavu i uplatu kaucije teče od subote 5. novembra u 7 časova i ističe 14. novembra u ponoć. Termin za razgledanje robe je zakazan za četvrtak 10. novembra 2022. godine od 9:00 do 12:30 časova u magacinima Carinarnice Beograd.

 Najvredniji predmeti za koje će na ovoj e-licitaciji moći da se nadmeću zainteresovana fizička i pravna lica su prsten marke ‘“Chopard'“ sa 1 većim i 18 manjih dijamanata i dva ručna časovnika poznatih brendova „Breitling“ i „Rolex“ – saopštili su iz Uprave carina.

Najvišu početnu cenu, od 2,9 miliona dinara, odnosno oko 25.000 evra, ima muški časovnik marke ‘“Rolex'“.

Za robu trgovačkog karaktera moći će da licitiraju samo pravna lica, pošto je reč o robi namenjenoj za dalju prodaju. Reč je o raznoj garderobi, kacigama za motocikle, mobilnim telefonima, muzičkoj opremi, ručnim časovnicima, izgubljenom prtljagu i nepreuzetim poštanskim paketima.

Možda Vam se svidi i