Poziv ugostiteljima za subvencije po osnovu korišćenja vaučera

Od strane Ozon
0 komentar


Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić pozvala je ugostitelje da se prijave za subvencije po osnovu korišćenja vaučera za usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima.

„Domaći turistički promet beleži konstantan porast zahvaljujući vaučerima za odmor u Srbiji i oni će i ove godine biti izuzetno značajni kako bi se ublažile posledice koje je pandemija korona virusa imala na sektor turizma i ugostiteljstva”, rekla je Matić, saopštio je njen kabinet.

Ona je istakla da se vaučeri, u vrednosti 5.000 dinara po korisniku, mogu koristiti u trajanju od najmanje pet noćenja izvan grada, opštine, odnosno mesta prebivališta, kao i mesta studiranja korisnika vaučera.

Ceo postupak prijave, rezervacije i podnošenja zahteva ugostitelja za refundaciju po osnovu korišćenja vaučera sprovodi se preko centralno-informacionog sistema u oblasti ugostiteljstva i turizma (eTurista).

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Vreme za novogodišnje čestitke! Čestitajte i Vi na stranici Ozon media! U ovom prazničnom mesecu puni smo dobrih osećaja, želja i poruka. Kako želimo svojim najbližima sve najbolje, tako ne treba da  zaboravimo i naše poslovne partnere, kupce… građane. Nova godina i Božić idealno su vreme da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na saradnji, ukazanom poverenju i da im poželimo puno uspeha u radu.

Info redakcija@ozon.rs ili telefonom: 064 659 57 66

Možda Vam se svidi i