Novosadski Tempo zatvoren do daljeg

Od strane Ozon
0 komentar

Iz kompanije „Delez Srbija“ koja je vlasnik Tempa saopštavaju da će ovaj hipermarket zbog požara koji je izbio sinoć biti zatvoren do daljeg.

Kako navode, na objektu je načinjena velika šteta, a kompanija Delez Srbija aktivno sarađuje sa nadležnim organima kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti koje su dovele do požara.

„Nema povređenih, a zahvaljujući brzoj reakciji zaposlenih, oko 20 ljudi koji su se nalazili u trenutku izbijanja požara u prodavnici odmah je prebačeno na sigurno“, navodi se u saopštenju. 

Foto printscreen 192.rs Fotografija iz Tempo centra Novi Sad nakon razornog požara.

Požar koji je izbio u noći između ponedeljka i utorka u Tempo hipermarketu u industrijskoj zoni u Novom Sadu lokalizovan je jutros u šest časova“, navode u ovoj kompaniji. U Hitnoj pomoći su za 021.rs potvrdili da u požaru koji je izbio sinoć posle ponoći niko nije povređen, ali su naveli da je jedna žena prevezena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici jer se nagutala dima. Prema svedočenju očevidaca, plamen je izbio negde pri plafonu zgrade u Tekelijinoj ulici, neposredno pored kanala DTD.  Tačan uzrok požara biće poznat nakon istrage.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik