OVO JE NAJLUĐA PRIČA IZ POLICIJSKOG ČASA “Carica je otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu“

Od strane Ozon
0 komentar

Na svom Tviter profilu ona je podelila jako neobičnu priču i nije trebalo mnogo da postane jedna od najdeljenijih.

Žena iz Loznice je na svom Tviter profilu sinoć podelila jako neobičnu priču.

Radnja se odvija napeto. Mesto radnje Loznica, vreme je juče negde oko sredine policijskog časa. Ozbiljna je situacija – deca čekaju.

U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku! Njenu priču sa Tvitera prenosimo vam u celosti:

„Jedna lepa priča nastala za vreme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice“, počinje dogodovštinu korisnica pod nadimkom Inkriminisana.

Policijs je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji. Posle obostranog zacenjivanja od smeha, mog ubeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro dece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dve opcije“, priča majka.

Opcije su joj saopštene mirno.

„Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik da probam da se provučem do drugarice i uzmem ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smenu u 19h pa će mi ih rado doneti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu“, oduševljeno je napisala tviterašica.

You may also like