Veliko interesovanje za akciju zapošljavanja najuspešnijih učenika srednjih škola, rok za prijave produžen do ponedeljka

Od strane Ozon
0 komentar

Rok za prijavu i učešće u akciji zapošljavanja najuspešnijih učenika srednjih škola, koju su pokrenuli Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja, zbog velikog interesovanja građana, biće produžen do ponedeljka, 3.juna 2019.godine

Prvobitni rok za prijave bio je petak, 31. maj, ali je Ministarstvo zdravlja donelo odluku da se navedeni rok produži, kako bi svi zainteresovani uspeli da blagovremeno podnesu prijave.

Akcijom će biti omogućeno zapošljavanje 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stučnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji.

Zapošljavanje je predviđeno za tri profila srednjih medicinskih škola, odnosno za zanimanja: medicinska sestra – tehničar, pedijatrijska sestra, ginekološko-akušerska sestra. Ovaj poziv se odnosi isključivo na kandidate koji su završili srednje medicinske škole u školskim godinama: 2014./2015., 2015./2016., 2016./2017., 2017./2018.

Više informacija na zvaničnom sajtu Ministarstva zdravlja.

Možda Vam se svidi i