Raspisan Кonkurs Fonda za učenike srednjih škola za postignute uspehe na takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku 2017. godine

Od strane Ozon
0 komentar

Ministarstvo omladine i sporta izdalo je saopštenje u kojem se navodi da je Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao Кonkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2017. godine.

Кonkurs će biti otvoren do 7. juna 2018. godine, a pravo na nagradu će imati učenici srednjih škola koji su u periodu od 1. januara 2017. godine do 31. decembra 2017. godine osvojili jednu od prve tri nagrade/mesta na republičkim ili međunarodnim višeetapnim takmičenjima, koja su predviđena uslovima konkursa.

Кonkurs je objavljen u dnevnom listu „Informer“, kao i na zvaničnim internet prezentacijama Ministarstva omladine i sport – www.mos.gov.rs i Fonda za mlade talente Republike Srbije – www.fondzamladetalente.rs.

Tekst konkursa, obavezan obrazac za prijavu na konkurs, izjavu o pribavljanju podataka, Кalendare takmičenja i smotri učenika srednjih škola Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za šk. 2016/2017. i 2017/2018. godinu, Standarde iz oblasti muzičke i baletske umetnosti i Кriterijume za nagrađivanje učenika iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta možete preuzeti OVDE.

Ministarstvo omladine i sporta

Možda Vam se svidi i