Od sada i vi možete da pratite MUP!

Od strane Ozon
0 komentar

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije otvorilo je i zvaničnu stranicu na društvenoj mreži „Facebook“ – facebook.com/srbijamup.

Cilj ove aktivnosti jeste bolje informisanja građana o najznačajnijim aktivnostima MUP-a.

„Mimo redovnih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a koji budu pratili našu zvaničnu stranicu, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Saznaće za njihove hrabre podvige, humane gestove, zanimljive hobije i druge stvari kojima se izdvajaju u odnosu na svoje kolege“, navodi se u zvaničnom saopštenju MUP-a.

Takođe, kako dalje piše, na stranci će biti postavljeno dosta priča i slika sa terena kako bi se građani što bolje upoznali sa tim kako izgleda svakodnevni rad policijskih službenika.

Kroz zanimljive video spotove biće prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati rada, kao i planovi koji se tiču unapređenja rada Ministarstva.

Na stranici će se postavljati i servisne informacije koje su važne za građane Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim „Facebook“ stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži „Instagram“, kao „Youtube“ kanal, a svemu možete pristupiti i sa zvaničnog sajta Ministarstva unutrašnjih poslova mup.gov.rs.

You may also like