Zabrana saobraćaja za kamione i šlepere na delu Fruške gore zbog snega

Od strane Ozon
0 komentar

Putevi Srbije su u skladu sa trenutnim uslovima saopštili da je za kamione i šlepere sa prikolicom zabranjeno kretanje na određenim deonicama, usled povećane opasnosti od saobraćajnih problema.

Prema obaveštenju koje je stiglo iz Puteva Srbije, navedena ograničenja važe na deonici od Petrovaradina preko Iriga do raskrsnice za Vrdnik. Ova mera ima za cilj obezbeđivanje veće bezbednosti na putevima, posebno uzimajući u obzir trenutne vremenske uslove i nepredvidive okolnosti usled snežnih padavina.

Pored ovih ograničenja, druga (silazna) traka na Fruškoj gori je zatvorena za saobraćaj kako bi se dodatno obezbedila sigurnost svih učesnika u saobraćaju. Ove mere su preduzete kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih nesreća i olakšalo kretanje vozila na ovoj frekventnoj saobraćajnici.

Putevi Srbije apeluju na sve vozače da prate zvanična saopštenja i preporuke nadležnih organa, posebno u trenucima nepovoljnih vremenskih uslova. Takođe, vozačima se preporučuje oprezna vožnja, prilagođavanje brzine uslovima puta, kao i korišćenje zimske opreme kako bi se maksimalno smanjio rizik od potencijalnih incidenata na putu.

Možda Vam se svidi i