Vojislav Mirnić imenovan za v.d. direktora Opšte bolnice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na današnjoj sednici Pokrajinske vlade doneta je odluka da se za vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice Sremska Mitrovica imenuje Vojislav Mirnić. Novi vršilac dužnosti direktora rođen je 1985. godine i diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Subotici, Odeljenje Univerziteta u Novom Sadu, gde je stekao zvanje diplomiranog ekonomiste 2011. godine.

Vojislav Mirnić iza sebe ima bogato profesionalno iskustvo u različitim sektorima upravljanja i finansija. Njegova karijera započela je 2011. godine kada je zaposlen u Gradskoj upravi za budžet i finansije grada Sremska Mitrovica, gde je radio kao stručni saradnik za izradu budžeta Grada sve do 2016. godine.

Nakon toga, Mirnić je preuzeo funkciju načelnika Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, koju je obavljao do 2020. godine. U poslednje četiri godine, obavljao je funkciju direktora Filijale B Poreske uprave u Sremskoj Mitrovici, gde je svojim radom doprineo poboljšanju efikasnosti i transparentnosti u radu ove institucije.

Imenovanje Vojislava Mirnića za vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice Sremska Mitrovica dolazi u trenutku kada se zdravstvena ustanova suočava sa izazovima koji zahtevaju iskusno i kompetentno rukovodstvo. Njegovo bogato iskustvo u upravljanju javnim sektorom i finansijama očekuje se da će doneti nove perspektive i unaprediti rad bolnice na dobrobit svih građana Sremske Mitrovice.

Biografija Vojislava Mirnića:

Rođen: 1985. godine
Obrazovanje: Ekonomski fakultet Subotica, Univerzitet u Novom Sadu, diplomirani ekonomista (2011)

Profesionalna iskustva:

2011. – 2016.: Stručni saradnik za izradu budžeta Grada, Gradska uprava za budžet i finansije, Sremska Mitrovica

2016. – 2020.: Načelnik Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu

2020. – 2024.: Direktor Filijale B Poreske uprave u Sremskoj Mitrovici

Možda Vam se svidi i