Vinski park 2024: Najveća vinska manifestacija u Srbiji u avgustu u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Sremska Mitrovica, poznata po bogatoj istoriji i kulturnom nasleđu, ponovo će biti domaćin jednog od najvećih vinskih događaja u Srbiji – Vinski park 2024. godine. Ovaj spektakl, koji je stekao status najveće vinske manifestacije na otvorenom u zemlji, okuplja zaljubljenike u vino i ukusnu hranu iz svih krajeva Srbije i regiona.

Ovogodišnji Vinski park održaće se u Gradskom parku Sremske Mitrovice, 24. avgusta sa početkom u 18:00 časova. Zemlja gost ove godine biće Mađarska, koja će predstaviti svoja najbolja vina i delikatese. Manifestacija će, kao i prethodnih godina, okupiti domaće i međunarodne proizvođače vina. Posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnim vinima i ukusima, dok se druže sa proizvođačima i degustiraju autentične proizvode.

Prošlogodišnji Vinski park, šesti po redu, privukao je nekoliko hiljada posetilaca, potvrdivši status ove manifestacije kao jedne od najvažnijih u kalendaru vinskih događaja u regionu. Prošlogodišnja manifestacija takođe je ugostila Sloveniju kao zemlju gosta, a prisustvovalo je preko 106 vinarija koje su predstavile svoje najbolje proizvode.

Ove godine, Vinski park nastavlja svoju misiju oživljavanja strasti prema vinu i gastronomiji, slaveći bogatstvo gastronomske kulture Srbije. Organizatori najavljuju još bogatiji program i veći broj učesnika, čime će Sremska Mitrovica postati epicentar vinskog uživanja tokom trajanja manifestacije.

Ljubitelji vina i gastronomski entuzijasti imaju mnogo razloga da se raduju Vinskom parku 2024, jer ova manifestacija obećava nezaboravno iskustvo uz najbolje što vinska i gastronomska scena Srbije može da ponudi. Spremite se za avgust i uživanje u vinskom spektaklu godine!

Možda Vam se svidi i