VIDEO OFK Beograd pobedio Radnički SM rezultatom 0:1

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U okviru 26. kola Mozzart Bet Prve Lige Srbije, fudbalski klub Radnički iz Sremske Mitrovice dočekao je ekipu OFK Beograd na domaćem terenu, ali su gosti ostvarili minimalnu pobedu rezultatom 0:1 (0:1).

Čovek odluke na ovom meču bio je Georgijević iz ekipe OFK Beograd, koji je postigao jedini gol na utakmici u 28. minutu.

Utakmica je odigrana na stadionu Admiral Bet arena u Sremskoj Mitrovici. Sudija Miroslav Matić iz Loznice bio je glavni arbitar meča, dok su mu pomoćnici bili Milan Pešović iz Kraljeva i Uroš Radovanović iz Gruže.

Žuti kartoni su podeljeni igračima oba tima: Vladisavljević, Petrović i Vićentijević iz Radničkog SM i Đermanović i Kasalica iz OFK Beograda.

Evo sastava timova:

RADNIČKI (SM): Ostojić, Miodragović (od 70. Vićentijević), Ivić (od 70. Stefanović), Vladisavljević, Gajić, Stanisavljević, Čarapić (od 80. Đukanović), Ilić (od 46. Mitrović), Petrović, Milić (od 46. Stajković), Isailović.

OFK BEOGRAD: Popović, Plavšić, Georgijević (od 88. Stoisavljević), Ilić (od 81. M. Stanković), Marković, Vujadinović, Đermanović, Nikolić, N. Stanković, J. Mituljikić (od 81. Knežević), N. Mituljikić (od 94. Kasalica).

Sa ovom pobedom, OFK Beograd se penje na tabeli, dok Radnički iz Sremske Mitrovice nastavlja borbu za bolje pozicije u prvenstvu.

Možda Vam se svidi i