Pobeda košarkašica Srema u Kraljevu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U utakmici 15. kola Kadetske lige Srbije odigranoj u Kraljevu, košarkašice ŽKK „Srem“ ostvarile su pobedu nad ekipom ŽKK „Kraljevo“ rezultatom 63:70 (12:11, 9:16, 16:19, 26:24).

Utakmica je bila ispunjena preokretima i neizvesnostima. Domaća ekipa Kraljeva pokazala je svoj kvalitet, ali su košarkašice Srema odigrale sigurnije i pametnije, osiguravši tako veoma važnu pobedu za nastavak prvenstva.

Najefikasnija u redovima ekipe ŽKK „Srem“ bila je Teodora Milošević sa 19 poena, dok su Jelena Grujin i Milica Đorđić postigle 18, odnosno 16 poena. Nikolina Popović doprinela je sa 10 poena, dok su Mila Cvetković, Nikolina Trajković, Jovana Ignjatov i Natalija Danojlić zajedno postigle 7 poena. Dunja Branković, Anja Bojković i Lana Vučetić takođe su bile deo tima Srema.

Za uspešnu strategiju i vođstvo ekipe Srema zaslužan je trener Ivan Vučinić, koji je pružio šansu svim igračicama tokom meča.

Najefikasnija igračica u ekipi Kraljeva bila je Vučinić Vasilija sa 24 postignuta poena.

U narednom kolu, ŽKK „Srem“ će na svom terenu dočekati ekipu ŽKK „Radnički“ iz Kragujevca, gde će pokušati da nastave svoj uspešan niz i ostvare još jednu pobedu.

Možda Vam se svidi i