Veče za dame!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Restoran Industrija, poznat po svom jedinstvenom ambijentu i izvanrednoj gastronomskoj ponudi, priprema se za spektakularno veče povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena.

Uzimajući u obzir značaj ovog praznika i želeći da dame provedu nezaboravno veče, Restoran Industrija sprema poseban program koji će učiniti ovu noć jedinstvenom i posebnom.

Posetioci će imati priliku da uživaju u ekskluzivnom meniju, specijalno pripremljenom za ovu priliku, koji će obuhvatiti širok spektar ukusnih jela i pića. Od ukusnih predjela do raskošnih glavnih jela i neodoljivih poslastica, svaki zalogaj će biti prava gastronomska poslastica.

Pored vrhunske hrane, posetioci će biti oduševljeni i atmosferom koju će kreirati muzički program. Talentovani muzičari će svojim nastupima dodatno upotpuniti veče i stvoriti ugodnu atmosferu za sve prisutne.

„8. mart je prilika da se dame proslave i da im se oda priznanje za sve što čine. U Restoranu Industrija želimo da im pružimo nezaboravno iskustvo i da ih obradujemo posebnim večernjim programom koji smo pažljivo pripremili. Pozivamo sve dame da nam se pridruže i zajedno proslavimo ovaj važan dan,“ kažu iz restorana Industrija.

Proslavite Međunarodni dan žena u restoranu Industrija i provedite nezaboravno veče uz vrhunsku hranu, sjajnu atmosferu i iznenađenja koja vas čekaju.

Svetog Dimitrija 36, Sremska Mitrovica;
+381 66 6131 613

Možda Vam se svidi i