Uzbudljivo putovanje u svet znanja: Poziv roditeljima prvaka za upis u Eko-školu „Bajićeva“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Za svakog roditelja, trenutak kada dete prvi put kroči u svet obrazovanja predstavlja poseban i nezaboravan događaj. To nije samo početak formalnog obrazovanja, već i prilika za dete da istražuje, uči, stvara prijateljstva i raste kao pojedinac. Upravo zbog toga, odabir prave škole za vaše dete ima izuzetan značaj.

U Sremskoj Mitrovici, roditelji imaju priliku da svoje mališane upišu u jedinstvenu Eko-školu „‘Slobodan Bajić Paja“, koja pruža ne samo kvalitetno obrazovanje već i jedinstveno iskustvo u prirodnom okruženju.

Prilika za odrastanje u harmoniji sa prirodom

Eko-škola „Slobodan Bajić Paja“ nije samo obrazovna institucija, već pravo prirodno utočište za decu koja žele da odrastaju u zelenom okruženju. Školsko dvorište, koje je jedno od najzelenijih u Sremskoj Mitrovici, nudi mališanima priliku da istraže prirodu i upoznaju različite biljne i životinjske vrste u mini zoološkom vrtu.

Inovativan pristup obrazovanju

U „Bajićevoj“ deca imaju privilegiju da uče po Montesori metodi, koja podstiče samostalnost, kreativnost i samopouzdanje kod učenika. Renovirane učionice i kabineti pružaju inspirativan prostor za učenje i istraživanje.

Sloboda i podrška kroz produženi boravak

Roditelji koji žele da svojoj deci obezbede podršku i sigurnost nakon školskog vremena mogu se osloniti na usluge produženog boravka u „Bajićevoj“. Posle kuvanog ručka, uz stručnu pomoć, deca mogu da obave domaće zadatke i uživaju u slobodnim aktivnostima, pre nego što se vrate kući.

Povoljnosti za buduće đake prvake

Uz sve ove pogodnosti, svaki budući đak prvak koji se upiše u Eko-školu „Bajićeva“ dobija na poklon besplatne časove jahanja i školice sporta, kao i specijalni popust za proslavu rođendana na Hipodromu.

Pozivamo sve roditelje koji žele da svojoj deci pruže ne samo obrazovanje već i iskustvo odrastanja u skladu sa prirodom da posete Eko-školu „Bajićeva“ i postanu deo ove posebne obrazovne zajednice. Vidimo se u „Bajićevoj“!

PROMO

Možda Vam se svidi i