Uspeh plivača kluba SREM na 25. Uskršnjem Međunarodnom plivačkom mitingu u Novom Sadu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Juče je u Novom Sadu održan 25. Uskršnji Međunarodni plivački miting na kojem je učestvovalo preko 500 plivača iz različitih zemalja. Plivački klub SREM iz Sremske Mitrovice predstavljalo je četvoro mladih plivača, koji su postigli zapažene rezultate.

Ljubisavljević Marija, najmlađa predstavnica kluba, pokazala je izvanredno umeće i disciplinu u svojoj trci, postigavši odličan rezultat koji je obezbedio sjajno mesto u konkurenciji.

Njena sestra, Ljubisavljević Mirna, takođe je ostvarila izvanredan uspeh, osvojivši bronzanu medalju i time potvrdila kvalitet i talent koji karakteriše plivače ovog kluba.

Drmanović Strahinja, takmičar u kategoriji starijih pionira, takođe je bio u vrhunskoj formi, osvojivši srebrnu i bronzanu medalju, što je još jedan dokaz uspešnog rada i posvećenosti ovog talentovanog plivača.

Đekić Boško, plivač u kategoriji pionira, bio je apsolutni šampion ovog takmičenja. Boško je plivao u tri discipline i trijumfovao u svim njima, osvojivši tri zlatne medalje. Za svoj izvanredan uspeh, Boško je nagrađen specijalnom nagradom kao najuspešniji takmičar mitinga, čime je dodatno potvrdio svoj status jednog od najtalentovanijih plivača u regionu.

Ovo je još jedan veliki uspeh za Plivački klub SREM iz Sremske Mitrovice, čiji plivači kontinuirano postižu izvanredne rezultate i pronose ime kluba i Sremske Mitrovice širom regiona.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar