Udruženje likovnih umetnika ‘Sirmium’ predstavlja svoje stvaralaštvo na osmomartovskoj izložbi u galeriji ‘Lazar Vozarević’

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U galeriji „Lazar Vozarević“ ove godine se održava tradicionalna osmomartovska izložba Udruženja likovnih umetnika „Sirmium“, čime se nastavlja podrška razvoju likovne scene u Sremskoj Mitrovici.

Umetničko udruženje „Sirmium“ već decenijama unazad doprinosi bogatstvu kulturnog života grada, donoseći kvalitetne umetničke radove i inspirišući lokalnu zajednicu. Ova izložba, koja će biti otvorena od četvrtka, 7. marta 2024. godine, pružiće priliku Mitrovčanima da uživaju u delima talentovanih umetnika i umetnica.

Otvaranje izložbe zakazano je za 19 časova u četvrtak, 7. marta, a posetioci će imati priliku da se upoznaju sa raznovrsnim radovima članova Udruženja „Sirmium“. Očekuje se da će izložba pružiti širok spektar umetničkih izraza, od slika ulja na platnu do akvarela, crteža i drugih likovnih dela.

Osmomartovska izložba u galeriji „Lazar Vozarević“ predstavlja priliku za promociju lokalnih umetnika i njihovih dostignuća, ali i za oživljavanje kulturnog života grada. Svi zainteresovani sugrađani su pozvani da prisustvuju otvaranju i da uživaju u lepoti umetnosti koja će biti izložena.

Možda Vam se svidi i