U Palati Srbije potpisan ugovor za projekat „Mladi u Centru“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Palati Srbije održano je svečano potpisivanje ugovora za realizaciju projekta „Mladi u centru“ sa Ministarstvom turizma i omladine. U ime Grada Sremska Mitrovica potpisivanju ugovora prisustvovale su gradonačelnica Svetlana Milovanović i koordinatorka Kancelarije za mlade Biljana Matić.

Koordinatorka Kancelarije za mlade Biljana Matić obratila se prisutnima u ime svih koordinatora koji su prisustvovali svečanom potpisivanju ugovora. Zahvalila je Ministarstvu turizma i omladine na kontinuiranoj borbi za bolji položaj mladih u Srbiji. Posebno je istakla važnost postojanja Kancelarije za mlade u svakom gradu i opštini, naglašavajući da je ona ključna za mlade u jedinicama lokalne samouprave.

„Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica postoji već petnaest godina i uživa veliku podršku lokalne samouprave. Projekat ‘Mladi u centru’ doneće mladima u našem gradu renoviran prostor Kancelarije za mlade, kao i Omladinsku karticu sa raznim pogodnostima,“ izjavila je Biljana Matić.

Ovaj projekat će značajno doprineti kvalitetu života mladih u Sremskoj Mitrovici, pružajući im prostor za okupljanje i različite aktivnosti, kao i posebne pogodnosti kroz Omladinsku karticu. Projekat „Mladi u centru“ predstavlja korak napred u unapređenju uslova za mlade i njihovoj integraciji u društvene tokove.

Foto Град Сремска Митровица 20/25

Možda Vam se svidi i