Turija Open 2024: Mladi džudisti oduševili publiku

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Srbobranu, u tehničkoj organizaciji Judo kluba Turija iz Turije, održan je tradicionalni 25. po redu „Turija Open 2024.“, koji je okupio judoke iz različitih krajeva regiona. Među mnogobrojnim takmičarima, izdvajalo se nekoliko mladih talenata koji su ostavili snažan utisak na publiku.

Iznenadjenje dana definitivno je bila mlada Teodora Vukasović, čiji je put kroz turnir bio izuzetno inspirativan. Njen trener, uvidevši da je u njenoj kategoriji bila samo jedna takmičarka, odlučio je da je premesti u težu kategoriju, gde je konkurencija bila znatno jača. Cilj je bio omogućiti joj više borbi i sticanje iskustva kroz zvanične mečeve. Teodora je opravdala poverenje svog trenera, ostvarivši tri pobede i plasiravši se u finale.

Teodora je u potpunosti opravdala moje poverenje i nakon tri pobede dolazi u finale sa takmičarkom iz BiH koja je evidentno dosta snažnija od nje i tu gubi meč, rekao je Teodorin trener.

Još jedno prijatno iznenađenje bio je mladi Raca Tomislav, koji je svojom izuzetnom željom osvojio bronzanu medalju, oduševivši publiku svojom predanošću i upornošću. Takođe, čestitke su upućene i Lanu Novaković i Aleksandri Kočić za osvojene medalje.

Rezultati:

  • Aleksandra Kočić: 3. Mesto
  • Teodora Vukasović: 2. Mesto
  • Lana Novaković: 3. Mesto
  • Raca Tomislav: 3. Mesto

Možda Vam se svidi i