Svi za Marijanu Nikolić nakon požara! Solidarnost: Deca, ustanove… pridruži se!

Od strane Ozon
0 komentar

Laćarak, Sremska Mitrovica – Nakon što je kuća Marijane Nikolić izgorela u požaru prethodnih dana, lokalna zajednica je istakla svoju solidarnost i podršku, pružajući podršku u ovim teškim trenucima.

Marijana Nikolić, samohrana majka, suočila se sa teškom situacijom kada je vatra zahvatila njihov dom na kraju Karađorđeve ulice u Laćarku. Međutim, odmah nakon nesreće, lokalna zajednica pokazala je izuzetnu solidarnost i spremnost da pomogne.

Prvi koji su pritekli u pomoć bili su roditelji dece koja pohađaju isti razred kao Marijanina ćerka. Oni su organizovali prikupljanje novčanih sredstava koja su potom uručena Marijani, pružajući joj tako prvu podršku u ovim teškim trenucima.

Takođe, predstavnici Saveta Mesne Zajednice Laćarak i Centra za Socijalni Rad u Sremskoj Mitrovici odmah su reagovali i pružili pomoć u rešavanju problema. Prioritet je trenutno obezbeđivanje privremenog smeštaja za Marijanu i njenu porodicu dok se ne obavi sanacija kuće.

U cilju pružanja dalje pomoći i podrške, danas će biti otvoren poseban račun na koji će građani moći da uplate sredstva za obnovu kuće i pomoć u egzistenciji, pre svega za Marijaninu maloletnu ćerku. Broj računa biće objavljen na zvaničnoj stranici u toku dana.

Iako je požar izazvao značajna oštećenja na njihovom domu, srećom, niko nije povređen u ovoj nesreći.

Izgorela kuća na kraju Karađorđeve ulice u Laćarku – Ozon Media

Možda Vam se svidi i