Sređuje se plaža, otvaranje kupališne sezone početkom juna

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pošetak maja meseca, a radovi na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici su počeli.

Trenutno se radi na uređenju same obale.

Radovi na uređenju Gradske plaže u Sremskoj Mitrovici uveliko su u toku, a ukoliko uslovi budu povoljni kupališna sezona biće otvorena do 10. juna. Nakon uređenja plaže sledi tehnički prijem šetališnog dela i tehnički prijem i kupališnog dela.

 I ove godine pesak na plaži “Brioni”

Gradska plaža u Sremskoj Mitrovici, poznata kao Brioni, oduvek je bila omiljeno mesto stanovnika Sremske Mitrovice tokom leta. Bio je to mesto za opuštanje, uživanje i razonodu, a njegova popularnost nastavlja da raste zahvaljujući širokom spektru dostupnih sportskih, rekreativnih i ugostiteljskih objekata. Kao jedna od najlepših plaža u Srbiji, nudi bogatu lepezu aktivnosti za odrasle i decu. Ulaz na plažu je besplatan, a otvorena je za sve stanovnike grada i okoline. Pored prostrane plaže, koja može da primi do 5.000 ljudi, tu su i fudbalski, odbojkaški i košarkaški tereni, kao i nekoliko restorana i kafića. Spasioci obezbeđuju bezbednost kupača tokom celog dana, a medicinske usluge su dostupne na licu mesta.

Plaže Sremske Mitrovice nude miran i slikovit ambijent za vaš letnji odmor. Plaža Brioni pruža savršen beg od užurbanosti svakodnevnog života, omogućavajući vam da se opustite, upijate sunce i uživate u osvežavajućim vodama reke Save. Bilo da tražite plažu pogodnu za porodicu na kojoj deca mogu da se igraju na pesku ili tražite aktivan dan uz razne sportske aktivnosti, Sremska Mitrovica ima sve.

Dakle, zašto ne odlučite da Sremsku Mitrovicu uvrstite u svoju letnju destinaciju? Sa svojom zadivljujućom plažom, obiljem rekreativnih sadržaja i prijatnom atmosferom, obećava da će biti nezaboravno iskustvo. Iskoristite priliku da istražite lepotu Sremske Mitrovice i stvorite trajne uspomene sa svojim najmilijima. Planirajte posetu sremskomitrovačkoj plaži Brioni i uživajte u letnjoj radosti u predivnom ambijentu.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar