Slobodan Veljković Cobi u Sremskoj Mitrovici: Novi hitovi na vidiku

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Popularni srpski reper, producent i hit mejker, Slobodan Veljković Cobi, nedavno je posetio Sremsku Mitrovicu. Na preporuku jednog od učesnika popularnog „Dnevnjaka“ iz ovog grada, Cobi je ručao u restoranu „Promenada“, gde je uživao u lokalnim specijalitetima.

Iako već nekoliko godina ne daje intervjuje, Cobi je za naš portal otkrio da intenzivno radi na novoj muzici. „Trenutno sam u fazi stvaranja sedam, osam pesama koje će uskoro izaći u javnost“, izjavio je Cobi.

Kada je reč o njegovom radu u produkciji, Cobi je istakao da je u ovom segmentu posla konstantan i da se rad u produkciji odvija punom parom.

Sremska Mitrovica mu se dopala, a ovde ima i prijatelje sa kojima dobro sarađuje, što je dodatno doprinelo njegovom pozitivnom utisku o ovom gradu.

Slobodan Veljković Cobi je muzičar koji je u proteklih nekoliko godina postao jedan od predvodnika regionalne komercijalne muzičke scene. Počeo je kao producent, da bi ubrzo postao i izvođač. Njegove pesme su omiljene među mladima, ali i starijom populacijom, jer odražavaju mentalitet ovih prostora.

Cobi je zaslužan za hitove kao što su „Ideš za Kanadu“ (THCF), „Konkretno“ (Ana Nikolić) i „Habibi“ (Rasta). Sarađivao je sa mnogim poznatim izvođačima kao što su Elitni odredi, Sara Jo i Stoja. Javnost ga je prepoznala po karakterističnom stilu i autentičnom zvuku, a njegovo ime je postalo nezaobilazno među fanovima mejnstrim muzike u Srbiji.

Osim muzike, Cobi je radio i na muzici za film „Južni vetar“ i sarađivao sa simfonijskim orkestrom „Strings n Roses“ u okviru projekta „Kako to misliš ne može“.

Cobi nastavlja da osvaja publiku svojim hitovima i radom u produkciji, a poseta Sremskoj Mitrovici je samo još jedan dokaz njegove popularnosti i uticaja na muzičku scenu.

Možda Vam se svidi i