Salaš Noćajski mogao bi da dobije turistički kompleks – Apartmani, restoran, spa centar i bazen

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Salaš Noćajski mogao bi da dobije objekat turitičkog gazdinstva, sudeći po urbanističkom projektu koji je na javnom uvidu do 5. marta. Investitor je privatno lice, a planira da uloži novac u prostor za kratkotrajni boravak i odmor, opuštanje i rekreaciju. U ulici Stojana Čupića na broju 71, ovo seosko domaćinstvo uskoro će zameniti savremen turistički kompleks.

Na parcelama će se u prvoj fazi graditiosam apartmana (P+0), restoran sa jednim apartmanom (P+0), višenamenski objekat (Po+P+1) i bazen otvorenog tipa.

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / JP Urbanizam Sremska Mitrovica)

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / JP Urbanizam Sremska Mitrovica)

Višenamenski objekat sadrži u podrumu tehničke prostorije i ostave za potrebe objekta i tehničku prostoriju zapotrebe bazena. U prizemlju je spa centar (sauna, tursko kupatilo, slana soba) sa zajedničkim prostorijama, a na spratu jedan apartman sa terasom.

Višenamenski objekat (Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Qarto)Višenamenski objekat

Višenamenski objekat (Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Qarto)

Potrebno je urediti i saobraćajnice, manipulativne površine, slobodne zelene površine i obezbediti potrebnu infrastrukturu.

Za urbanisitčki projekat bilo je zaduženo JP Urbanizam iz Sremske Mitrovice, a za idejno rešenje Qarto iz Sremske Mitrovice.

Izvor eKapija

Možda Vam se svidi i