Republički geodetski zavod objavio listu advokata sa najvećim brojem odbijenih rešenja

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Republički geodetski zavod (RGZ) je nedavno uveo novu praksu transparentnosti, objavljivanjem liste advokata koji imaju najveći broj odbijenih rešenja na svom zvaničnom nalogu na društvenim mrežama.

Cilj ove prakse je da se sagleda obim rada profesionalnih korisnika, uključujući najveći broj rešenih predmeta, najveći broj podnetih zahteva, ali i najveći broj odbijenih zahteva.

Ova redovna praksa će se sprovoditi svakog meseca, kako bi se dodatno istakla važnost transparentnosti, stalnog unapređenja i pružanja jasnih i tačnih informacija sa tržišta nepokretnosti.

Iako je ova inicijativa naišla na pozitivne reakcije u smislu pohvale za transparentnost i odgovornost, neki advokati izražavaju zabrinutost u vezi sa mogućim negativnim posledicama po njihovu reputaciju.

Objavljivanjem ove liste, RGZ želi da osigura veći stepen odgovornosti i transparentnosti u radu advokata koji se bave predmetima u vezi sa nepokretnostima. „Ovo će biti redovna praksa svakog meseca, jer verujemo u važnost transparentnosti, stalnog unapređenja i pružanja jasnih i tačnih informacija sa tržišta nepokretnosti. Pratite nas i budite informisani“!“- navodi se na sajtu RGZ-a

Foto RGZ

Foto RGZ

Možda Vam se svidi i