Radovi na auto-putu E-70 i E-75: Ograničenja i obustave saobraćaja

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica — Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da su u toku radovi na košenju putnog pojasa i zameni zaštitne žičane ograde na nekoliko ključnih deonica auto-puteva E-70 i E-75. Vozači se upozoravaju na privremene obustave i promene u režimu saobraćaja.

Na auto-putu E-70, na deonici Sremska Mitrovica – Batrovci, izvode se radovi na košenju putnog pojasa u oba smera. Ovi radovi će trajati do 21. juna i biće izvođeni tokom svetlog dela dana. Za saobraćaj su zatvorene zaustavne trake u dužini do jedan kilometar.

Na istom auto-putu, na deonici od petlje Dobanovci do graničnog prelaza Batrovci, radovi na košenju srednjeg pojasa su u toku do 19. juna. Radovi se izvode tokom svetlog dela dana, a zatvorene su preticajne trake u dužini do pet kilometara.

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Beograd do petlje Novi Banovci, radovi na košenju razdelnog pojasa će se izvoditi sutra, od osam do 15 časova. Radovi će se obavljati u pokretu, sa zauzimanjem preticajne trake u dužini do 5000 metara.

Na deonici E-75, od petlje Požarevac do petlje Velika Plana, u smeru ka Beogradu, do 20. juna traju radovi na zameni zaštitne žičane ograde. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna traka, sa povremenim zauzimanjem ulivno-izlivnih traka. Saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Takođe, na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu, izvode se radovi na demontaži i postavljanju nove betonske odbojne ograde. Ovi radovi će trajati do 15. avgusta, radnim danima i vikendom od 20 do 5 časova. Saobraćaj se odvija desnom trakom.

Vozači se mole za strpljenje i poštovanje privremenih saobraćajnih znakova i ograničenja brzine. Javno preduzeće Putevi Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da povećaju opreznost i pridržavaju se privremenih režima saobraćaja kako bi se radovi mogli bezbedno i efikasno izvesti.

Možda Vam se svidi i