Radovi i radari: Udario u kapiju, pokušao da izbegne ježa na putu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica -Pratite saobraćaj u Sremu na www.ozon.rs – od gužvi i radova do radara i patrola.

VOZAČ UDARIO U KAPIJU IZBEGAVAJUĆI JEŽA: POVREDE ZA VOZAČA, PUTNICA BEZ POVREDA

U subotu oko 21 čas uveče, vozač je udario u kapiju dok je izbegavao ježa na putu između Sremske Mitrovice i Novog groblja. Nesrećni vozač je, prema prvim informacijama, zadobio povrede grudnog koša, dok je putnica u vozilu prošla bez povreda.

Automobil je potpuno smrskan u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila prvu pomoć povređenom vozaču, dok je putnica prošla bez povreda.

9.10 – Kod pokrajinskog SUP-a, otpao točak sa autoprikolice, stoji na sred trake, smer ja gradu.

8.27 – Radar posle NIS pumpe u Beočinu, snima prema Beočinu

08. 20 – Patrola na usponu na Iriški venac iz smera Novog Sada.

Režim saobraćaja izmenjen je na deonici petlja Beška – petlja Novi Banovci zbog košenja. Do 20. aprila, u toku svetlog dela dana, kosiće se srednji pojas na deonici petlja Beška – petlja Novi Banovci, u oba smera. Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka u dužini do pet kilometara, u smeru izvođenja radova, a saobraćaj će se na toj deonici odvijati voznom trakom. 

Režim saobraćaja izmenjen je na deonici petlja Novi Sad sever – petlja Novi Banovci. Do 20. aprila, tokom svetlog dela dana, izvodiće se redovan pregled portala za saobraćajnu signalizaciju, na deonici petlja Novi Sad sever – petlja Novi Banovci, u smeru ka Beogradu. Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka i saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Ako se suočite sa gužvama ili zastojima u Sremskoj Mitrovici, imate mogućnost da to prijavite na broj 066 80 38 762. Na taj način, možete doprineti informisanosti i pomoci drugim vozačima da izbegnu određene puteve ili prilagode svoje putovanje.

Informacije o saobraćaju možete pratiti na veb stranici www.ozon.rs i na Facebook stranici Ozon Media.

Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.

Možda Vam se svidi i