Prva lokalna politička kampanja počela u Binguli. Zašto baš Bingula?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica -U selu sa samo 113 stanovnika, počela je prva politička lokalna kampanja. Branislav Nedimović nosioc liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“ počeo kampanju u Staroj Binguli.

Nosioc izborne liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“ Branislav Nedimović počeo je danas kampanju u Starij Binguli, gde je ukazao na  problem koje ovo malo selo ima a sa rešavanjem vidosnabdevanja ovog sela počinje i rešavanje problema u svakom mestu i okreće se svakim čoveku u gradu Sremska Mitrovica.


„Kampanja naše izborne liste ‘Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra’ započinje u selu Bingula – najmanjem mestu naše Sremskomtrovačke opštine, koje je dugo bilo zapostavljeno. Posetićemo svako mesto jer sve počinje i završava s ljudima. U Staroj Binguli, rešavamo problem nedostatka vode u kućama. Ovo mesto treba da postane atraktivno i turističko, rekao je Nedimović u Binguli.

Na lokalnim vlastima, bez obzira ko bude na čelu, glavni cilj treba da bude razvoj Sremske Mitrovice i okolnih sela, ističe Nedimović.

“Naša lista ‘Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra’ ima 31 ženu i 30 visokoobrazovanih ljudi, među kojima su 4 lekara specijaliste i 6 diplomiranih pravnika, kao i brojni poljoprivrednici i preduzetnici. Ova raznolika lista donosi novu perspektivu, fokusiranu na pozitivne promene. To je jedna svestrena lista, široka s novim ljudima, možda ne novima ljudima na vrhu liste ali oni koji se nalaze na listi donose novu priču. Ovo će biti nešto potpuno novo, naša ideje je da stvari menjamo na bolje i da uhvatimo vruć krompir u svije ruke, to nama nije nikakav problem.“

Možda Vam se svidi i