Poziv na Svetosavski koncert muzičke škole „Petar Krančević“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Muzička škola „Petar Krančević“ sa zadovoljstvom najavljuje tradicionalni Svetosavski koncert koji će se održati u subotu, 27. januara 2024. godine, s početkom u 12:30 časova. Lokacija događaja je Galerija Lazar Vozarević, gde će se uživaoci muzike okupiti kako bi podržali i uživali u nastupu talentovanih učenika ove škole.

Svetosavski koncert postao je tradicija Muzičke škole „Petar Krančević“ i predstavlja priliku da se učenici pokažu u najboljem svetlu, deleći svoj muzički talenat s publikom. Ovogodišnji program obećava izvanredne izvedbe i raznovrstan repertoar, prilagođen za sve ljubitelje muzike.

Galerija Lazar Vozarević, pružiće poseban doživljaj svim prisutnima. Koncert će biti posvećen obrazovanju, kulturi i muzici, naglašavajući važnost umetnosti u obrazovnom procesu.

Muzička škola poziva sve ljubitelje muzike, roditelje, prijatelje i građane Sremske Mitrovice da se pridruže ovom posebnom događaju i zajedno uživaju u talentu mladih muzičara. Ulaz na koncert je slobodan, te je ovo odlična prilika za sve zainteresovane da dožive čaroliju muzike u izvođenju budućih muzičkih talenata.

Možda Vam se svidi i