Požar u Martincima. Stradale dve žene

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/ Martinci- U Martincima, ulica Zmaj Jovina, u ranim jutarnjim časovima 9. maja primećen je požar. Oko 3 sata posle ponoći, vatrogasna služba je stigla na lice mesta.

Na lice mesta odmah su stigli vatrogasni timovi, koji su zatekli unutrašnjost kuće u plamenu. Zbog obima vatre, pridružilo se još jedno vatrogasno vozilo kako bi pomoglo u gašenju požara. Tokom intervencije, vatrogasci su u kući pronašli dve osobe bez znakova života.

Prema prvim informacijama, jedna ženska osoba pronađena je mrtva u spavaćoj sobi, dok je druga osoba pronađena u dnevnoj sobi, takođe bez znakova života. Identitet i uzrok smrti ovih osoba još uvek nisu objavljeni, dok istražni organi nastavljaju sa istragom.

Nezvanično, u pitanju su majka i ćerka. Majka je bila zaposlena u nadnici, dok je ćerka radila u lokalnoj prodavnici. Kako kažu meštani one su se pre nekoliko godina doselile u Martince iz Rusije.

Požar je uspešno ugašen, a vatrogasna intervencija je završena posle dva sata borbe sa vatrom. Detalji o uzroku požara i okolnostima koje su dovele do ove tragedije biće objavljeni nakon završetka istrage.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar