Ovo su NAJČITANIJE VESTI u 2023. godini!

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ozon Media, ozon.rs bio je najčitaniji portal i ove godine, a bez vas to ne bi bilo tako. Ovo su najčitanijih 10 vesti u odlazećoj godini. 

Uvek je na prvom mestu početna stranica, tražili ste pošetnu stranicu portala Ozon i otvorili i otvorili je ukupno preko 11 miliona puta!

Titulu prvog mesta najčitanije vesti, ubedljivo drži vest koju je pročitalo više od 243.000 ljudi! U pitanju je Danas ste napunili 65 godina? Od sutra vam vozačka ne važi. Koja je procedura produženja vozačke? – Ozon Media

Drugo mesto najčitanije vesti, zauzele su akcije – Novac u privim redovima. U pitanju je vest – Ostvarite pravo na penziju bez radnog staža: Zakon, uslovi i mogućnosti – Ozon Media Ovu vest ste prošitali 136.000 puta.

Treće mesto, rezervisano je za , penzionisanje Žene idu u penziju pod novim uslovima od 1. januara 2024. – Ozon Media

Četvrto mesto zauzeo je opet tekst sa temom novac Pomoć od 20.000 dinara na računima sledeće nedelje – Ozon Media

I konačno, ma petom mestu je naravno opet novac! Kome se i kako obratiti za oslobađanje od TV pretplate? Adresa za slanje zahteva RTS – Ozon Media

Preskačemo tragedije, novac i prelazimo na ekonomiju. Prvo mesto iz ove rubrike zauzela je priča koja zanima sve koji su u prethodnoj godini tražili način da se reše dugovanja. To je vest Zastarelost poreza – Prestanak obaveze – Otpis duga: Šta građani treba da znaju – Ozon Media . Ovu informaciju je pročitalo skoro 60 hiljada ljudi.

Sedmo mesto, zauzela je vest, ajde da kažemo da i to ima veze sa ekonomijom. U pitanju je vest Od sutra važe nova pravila u saobraćaju – pogledajte koja su – Ozon Media Pročitana skoro isto puta kao i prethodna.

Osmo mesto, zauzela je vest Radne obaveze i prava radnika. Godišnji odmor, radno vreme, slobodni dani – Ozon Media

Deveto mesto zauzeo je tekst Nataša Nedić će biti sahranjena u utorak – Ozon Media

Deseto mesto, Telekom Srbije isplaćuje dividende: Kako da proverite koliko imate akcija? – Ozon Media

Na kraju… To je to što se najviče čita, male su razlike u brojkama, a ove godine smo izbacili preko 15.000 tekstova. Najčitanija objava u poslednjoj nedelji 2023. godine Evo kad ležu decembarske penzije – Ozon Media koja je za sada imala preko 15.000 jedinstvenih poseta, i izgleda da će ove godine slične vesti biti u fokusu.

Možda Vam se svidi i