Najava Ivanjdanskog turnira u Bosutu: Početak 01. jula

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Bosut – Na terenu Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bosutu, 01. jula počinje tradicionalni Ivanjdanski turnir u fudbalu. Ovaj sportski događaj, koji svake godine privlači sve veći broj učesnika, ove godine obećava da će biti najuzbudljiviji do sada, sa ekipama koje dolaze ne samo iz Srbije već i iz Republike Srpske.

Ekipe će biti podeljene u više grupa, a tačan broj grupa zavisiće od broja prijavljenih ekipa. Nakon grupne faze, dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe će se plasirati u nokaut fazu, gde će se boriti za prolazak u završnicu turnira.

Ovaj turnir nije samo prilika za takmičenje, već i za osvajanje vrednih nagrada. Pored novčanih nagrada koje očekuju najbolje ekipe, biće dodeljene i individualne nagrade za najboljeg strelca, najboljeg igrača i najboljeg golmana turnira. Ove nagrade dodatno motivišu igrače da pruže svoj maksimum na terenu i pokažu svoje fudbalske veštine.

Organizatori turnira očekuju veliku posećenost i veruju da će ovogodišnji turnir doneti pregršt uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka za sve učesnike i posetioce. Pozivaju se svi ljubitelji fudbala da dođu i podrže svoje favorite, uživajući u sportskom duhu i fer-pleju koji ovaj događaj neguje.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar