Nagrada za „Stonogicu“: Mentor srećnog učenja na Balkanu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na nedavno održanom stručnom skupu posvećenom inovacijama u obrazovanju, Vesna Stanimirović, vaspitačica iz Sremske Mitrovice, istakla se osvajanjem prestižnog priznanja za „Najkreativniji scenario srećnog učenja“. Osim toga, Vesna je imenovana za jednog od pet mentora srećnog učenja za region Zapadnog Balkana, obuhvatajući sve obrazovne nivoe od predškolskog do srednjoškolskog obrazovanja.

Tokom skupa, istaknuti su i likovni radovi dece na temu „Sreća je ljubičaste boje“. Posebno priznanje pripalo je Lani Samardžija iz predškolske ustanove „Stonogica“ u Sremskoj Mitrovici, čiji je rad nagrađen diplomom za najbolji rad na Zapadnom Balkanu, zauzevši jedno od četiri ravnopravna prvih mesta.

Ova dostignuća ne samo da afirmišu kreativne pristupe u obrazovanju već i naglašavaju važnost podrške i inspiracije koje nastavnici poput Vesne Stanimirović pružaju mladim generacijama. Njen angažman i strast prema unapređenju obrazovnih metoda ostavljaju trajan pečat u lokalnoj zajednici i šire.

Možda Vam se svidi i