Mladi atletičari Sirmiuma nižu uspehe na Sportskim igrama mladih

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Mladi atletičari iz atletskog kluba Sirmium ponovo su dokazali svoj talenat i posvećenost na takmičenju Sportskih igara mladih, ostvarivši izvanredne rezultate i plasirajući se u sledeći krug takmičenja.

Na takmičenju u Rumi, Teodora Laketić je briljirala u trci na 60 metara, postavivši novi lični rekord i osvojivši prvo mesto. Maša Ilić je zauzela drugo mesto, dok je njen dva minuta stariji brat blizanac Vuk Ilić takođe osvojio srebrnu medalju u svojoj kategoriji.

Samo dan kasnije, u Šapcu, Maša Pavlović je dominirala i ubedljivo osvojila prvo mesto. Teodor Žabić je osvojio srebrnu medalju, dok se Aleksandar Radovanović, iako je trčao sa starijima, izborio za bronzanu medalju.

Svi ovi mladi atletičari su se plasirali u sledeći krug takmičenja, koji će se održati u Apatinu i Požarevcu. Očekuje se da će i tamo nastaviti sa sjajnim rezultatima i da će pokazati svoju vrhunsku formu.

Trener Goran Pavlović je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima svojih mladih atletičara, istakavši da je takmičenje Sportske igre mladih odlično organizovano i da pruža veliki motiv za mlade sportiste. Završnica takmičenja biće održana u Splitu, što dodatno inspiriše ove mlade talente da daju sve od sebe i ostvare još veće uspehe.

„Naši mladi sportisti su pokazali izuzetan trud i posvećenost. Ovo takmičenje je odlična prilika za njih da se dokažu i motivišu za buduće izazove. Verujem da će nastaviti sa sjajnim rezultatima i da će nas ponosno predstavljati u Splitu,“ izjavio je trener Pavlović.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar