MARKU PEPELČEVIĆU DRUGA NAGRADA NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU IZ MATEMATIKE

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 20. aprila 2024. godine, održano je 66. Republičko takmičenje iz matematike za učenike srednjih škola. Učenici Mitrovačke gimnazije postigli su zapažene rezultate na ovom prestižnom takmičenju.

Marko Pepelčević, učenik II4 razreda, osvojio je drugu nagradu, predstavljajući se sa izuzetnim znanjem i veštinama u oblasti matematike. Markov mentor, Biljana Milutinov, ponosna je na njegov trud i posvećenost koja su rezultirali ovom visokom nagradom.

Foto Mitrovačka Gimnazija

Pored Marka, Aleksandra Dumančić iz I5 razreda dobila je pohvalu za svoj trud i znanje koje je pokazala na takmičenju. Njen mentor, Aleksandra Pantić, ističe njen napor i upornost kao ključne faktore za postignuti uspeh.

Teodora Dražin iz III4 razreda takođe je učestvovala na takmičenju, predstavljajući svoju školu i pokazavši zavidno znanje iz matematike.

Foto Mitrovačka Gimnazija

Mitrovačka gimnazija se još jednom pokazala kao centar izuzetnih talenata i uspeha u oblasti matematike, a nastavnici i mentori su ponosni na postignute rezultate svojih učenika. Ovo je još jedan dokaz kvaliteta obrazovanja u ovoj renomiranoj školi, gde se kontinuirano radi na podsticanju i razvijanju matematičkih sposobnosti učenika.

Možda Vam se svidi i