Košarkašice Srema osvojile četvrto mesto na prvenstvu Srbije za pionirke

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uzbuđenje i neizvesnost pratili su završni turnir prvenstva Srbije za pionirke u kojem je ekipa ŽKK „Srem“ iz Sremske Mitrovice ostvarila zapažen uspeh osvojivši četvrto mesto.

U borbi za treće mesto, odigranoj u Ivanjici, ŽKK „Srem“ je izašao na teren protiv ekipe ŽKK „Mega Art“ iz Beograda. Iako su devojčice iz Srema pokazale izuzetnu borbenost i hrabrost, Mega Art je zasluženo pobedio rezultatom 89:67. Ključni trenuci utakmice dogodili su se u prvom poluvremenu kada je ekipa Mega stvorila značajnu prednost od 31 poena razlike, koja se, nažalost, nije mogla nadoknaditi u nastavku susreta.

Ključne igračice za ekipu Srema bile su Teodora Milošević sa 20 poena, Jovana Ignjatov sa 18 poena i Nikolina Popović sa 14 poena. Ostale igračice takođe su pružile značajan doprinos timu.

Treba istaći i poraz od ekipe Vizure u polufinalu, gde su košarkašice Srema vodile tokom većeg dela meča, ali su na kraju poražene nakon izuzetno neizvesne završnice.

Uprkos porazima, ekipa Srema može biti ponosna na svoj trud, borbenost i zalaganje koje su pokazale tokom čitavog prvenstva. Ovaj rezultat je samo jedan korak napred ka daljem razvoju i uspehu košarkaškog kluba.

Prvo mesto na prvenstvu osvojila je ekipa „Novosadska ŽKA“ iz Novog Sada, koja je u finalu trijumfovala protiv ekipe Vizure.

Ovaj turnir je pokazao veliki talenat i potencijal mladih košarkašica Srema, koji će svakako biti temelj za buduće uspehe u domaćem i međunarodnom takmičenju.

Možda Vam se svidi i