Koncertom još 60.000 dinara za pomoć Aleksandri

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U petak, 8. marta 2024. godine, u svečanoj sali hotela „Srem“ u Sremskoj Mitrovici, održan je dirljiv humanitarni koncert posvećen Aleksandri Dinić, mladoj ženi koja se hrabro bori protiv najagresivnijeg oblika tumora na mozgu. Ovaj događaj organizovali su Grad Sremska Mitrovica, kazneno popravni Zavod, muzej Srema, muzička škola „Petar Krančević“ i centar za kulturu „Sirmiumart“.

Učesnici koncerta, među kojima su bili učenici Muzičke škole „Petar Krančević“, hor „Vivak“ pod umetničkim rukovodstvom Tamare Pajkanović i hor „Polifonika“ pod vođstvom Jovanke Ivanić, nesebično su pružili svoj talenat i emocije kako bi podržali Aleksandru u njenom putovanju ka ozdravljenju.

Direktorica hotela „Srem“, gospođa Nada Perić, istakla je simboliku datuma održavanja koncerta, 8. marta, kao dan posvećen ljubavi i snazi svake žene. Nada je izrazila nadu da će Aleksandra uskoro ozdraviti i da će dugo godina slaviti ovaj dan, dodajući da je podrška zajednice ključna u ovim teškim trenucima.

Moderator programa, Sandra Štetina, naglasila je važnost ljubavi i podrške, ističući Aleksandrinog momka, Vuka Relića, koji je pokazao izuzetnu hrabrost i predanost u borbi za ljubav svog života.

Nakon koncerta, Vuk Relić je zahvalio svim prisutnima na podršci i istakao važnost prikupljenih sredstava za Aleksandrinu terapiju. Zahvaljujući velikodušnosti organizatora, muzičara i posetilaca, prikupljeno je 60.000,00 dinara, pružajući nadu i osnažujući Aleksandru u njenoj borbi.

Aleksandrina komšija, Nebojša Draganović, podelio je svoje utiske o koncertu, ističući energiju i emotivnost koju su mladi izvođači preneli na publiku. Poruka „BORIMO SE KAO TIM, POBEDIĆEMO ZAJEDNO“ odjeknula je salom, simbolizujući snagu zajedništva i podrške u borbi protiv bolesti.

Ovaj humanitarni koncert nije samo muzički događaj, već je postao simbol zajedništva, nade i ljubavi prema Aleksandri Dinić, inspirišući ljude da se udruže i pruže podršku u najtežim trenucima.

Možda Vam se svidi i