Inkluzivni koncert u Sremskoj Mitrovici: Ison, Srpski dom i Hor Petar Krančević zajedno na sceni

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U holu Medicinske škole „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici održaće se koncert inkluzivnog hora „Ison“ iz Novog Sada pod dirigentskom palicom Miše Blizanca. Ovaj događaj, zakazan za sredu, 15. maja 2024. godine s početkom u 19 časova, okupiće ljubitelje muzike i umetnosti iz Sremske Mitrovice.

Pored hora „Ison“, na koncertu će nastupiti i Etno grupa „Srpski dom“ pod vođstvom Ivane Marketanović, kao i Hor osnovne i srednje muzičke škole „Petar Krančević“ iz Sremske Mitrovice, kojim rukovodi dirigent Jovanka Ivanić. Očekuje se da će ova raznovrsna postava umetnika oduševiti publiku svojim muzičkim izvedbama.

Osim muzičkog programa, posetioci će imati priliku da uživaju i u izložbi radova višestrukog šampiona u plivanju i vaterpolu Aleksandra Kovačevića iz Laćarka. Ova izložba, koja će biti otvorena u holu Medicinske škole, pružiće posetiocima priliku da se upoznaju sa umetničkim stvaralaštvom jednog od najistaknutijih sportista iz ovog kraja.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovom kulturnom događaju i da u duhu Vaskrsa i radosti najvećeg hrišćanskog praznika uživaju u izvanrednoj muzici i umetnosti. Ulaz na koncert je slobodan, a organizatori, Odbor za versku nastavu Eparhije sremske i Medicinska škola „Draginja Nikšić“ se nadaju da će događaj biti prilika za zajedničko uživanje i druženje svih prisutnih.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar