Humanitarni koncert za Vladana Radovanovića: Zajedno u borbi protiv bolesti

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Danas, u 20 časova, u bilijar klubu „Casablanca“ u Sremskoj Mitrovici, održaće se humanitarni koncert posvećen Vladanu Radovanoviću, koji se hrabro bori protiv teške bolesti. Ovaj događaj okuplja ljude iz zajednice kako bi pružili podršku i prikupili sredstva za Vladanovo lečenje.

Ulaznice po ceni od 200 dinara omogućuju pristup ovom muzičkom događaju, a sav prihod će biti namenjen podršci Vladanu u njegovoj borbi protiv bolesti. Koncerti su deo niza humanitarnih događaja koji se organizuju u „Casablanci“ kako bi se podržali pojedinci koji se suočavaju s teškim zdravstvenim izazovima.

Ova humanitarna inicijativa je nastavak serije koncerata, počevši od prvog, održanog u sredu, 10. januara, koji je bio posvećen sećanju na Milana Davidovića. Još jedan koncert, održan 12. januara, bio je posvećen Aleksandri Dinić, takođe u borbi protiv teške bolesti. Cilj ovih događaja je prikupljanje sredstava za podršku lečenju ljudi iz zajednice.

Organizatori pozivaju sve ljude velikog srca da se pridruže ovom humanitarnom naporu, dajući doprinos zajednici i pružajući podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Možda Vam se svidi i