Humanitarna žurka za Aleksandra i Vladimira: Jovan Perišić, Darko Lazić, Marko Bulat, Maja Marijana…

Od strane Ozon
0 komentar

Ruma će 10. aprila biti domaćin velike humanitarne žurke koja će okupiti poznate izvođače i brojne posetioce, a sve u cilju prikupljanja sredstava za Aleksandra i Vladimira.

U organizaciji humanitarne žurke pod sloganom „Svi zajedno za Aleksandra i Vladimira!“, na bini će se smenjivati popularni pevači i izvođači, među kojima su Jovan Perišić, Darko Lazić, Marko Bulat, Goran Ristić, Emil Bota, Pavle Dejanić, Jelena Gerbec, Goca Tržan, Peđa Vujić, Maja Marijana, Tribal, Ćanko i Saška, Ratko Pavlović, Xander, Savo Perović i Olja Karleuša.

Ova humanitarna žurka ima za cilj da prikupi sredstva za Aleksandra i Vladimira, dvoje ljudi koji se nalaze u teškoj životnoj situaciji. Pored muzičkog dela programa, posetioci će imati priliku da pruže podršku kroz donacije i priloge, a sav prikupljen novac biće iskorišćen za pomoć Aleksandru i Vladimiru.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i humanitarnog rada da se pridruže ovoj plemenitoj inicijativi, kako bi zajedničkim snagama pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Humanitarna žurka će se održati 10. aprila u Rumi.

Pozivamo Srem da se odazove i podrži ovu humanitarnu akciju, jer je svaki doprinos važan i može značajno pomoći Aleksandru i Vladimiru u njihovim teškim trenucima.

Možda Vam se svidi i