Dušan Žeravić osvojio zlatnu medalju na „Top Ten Bulgaria European Cup“ u kik boksu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U bugarskom gradu Sofija održano je kik boks takmičenje „Top Ten Bulgaria European Cup“, na kojem je učestvovalo oko 1000 boraca iz 21 zemlje širom Evrope. U disciplini „K1“, klasa „Mlađi junior“, kategorija do -57 kg, za Reprezentaciju Srbije nastupio je Dušan Žeravić, član kluba Jiu jitsu MMA Bezbednost Sremska Mitrovica.

Žeravić je oduševio svojim veštinama i borbama, imajući ukupno dva meča. U polufinalu se susreo sa protivnikom iz Bugarske, a zatim je u finalu ponovo boksovao protiv domaćeg takmičara. Sa ubedljivim pobedama u oba meča, Dušan Žeravić je zasluženo osvojio prvo mesto i zlatnu medalju.

U ime kluba Jiu jitsu MMA Bezbednost Sremska Mitrovica i njegovih trenera, čestitlke Duletu na postignutom uspehu i rezultatu. Takođe, čestitke idu i trenerima Reprezentacije Srbije koji su bili uz njega i pružali podršku tokom takmičenja.

Ovaj uspeh predstavlja veliko dostignuće za Dušana Žeravića, ali i za srpski kik boks sport. Njegov talenat i posvećenost su još jednom potvrdili kvalitet i sposobnost naših boraca na međunarodnom nivou.

Možda Vam se svidi i