Branislav Nedimović nosilac liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“ na lokalnim izborima

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Branislav Nedimović nosioc je liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Sremskoj Mitrovici.

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“. Izborna lista oko SNS ponovo je prva koja je predata komisiji, i ovoga puta na njoj se okupilo više stranaka i pokreta.

Na ovim izborima, naš cilj je jasan – na ovim izborima želimo da nastavimo kontinuitet u investicijama, projektima i infrastrukturi. Sremska Mitrovica već je krenula napred, i mi želimo da nastavimo taj trend. Naša lista donosi sigurnost i stabilnost. Želimo da nastavimo da se Sremska Mitrovica razvija baš onako kako smo to radili u predhodnim godinama. Ljudi nas znaju ništa ovde nije nepoznato, znaju na šta mogu da računaju, znaju kakvi smo, šta smo, ne moraju da eksperimentišu, iako danas svi imaju neke planove… s nama je potpuno sve sigurno, znate da ćemo ići napred, da ćemo imati radna mesta, puteve, da će vaša deca biti sigurna i u školama i u vrtićima, da će se praviti škole, tako da ja očekujem na izborima 2. juna jednu veliku pobedu ove liste jer dosta je izbora, vreme je za rad. Mi ćemo voditi pozitivnu kampanju koja je usmerena na ljude, trudićemo se da napravimo jedan iskorak, da vodimo računa o svakom čoveku, svakom njegovom pojedinačnom problemu i o onim ljudima koji su često bili u zapećku, na koje čitava sredina nije obraćala pažnu na njih a to ćete videti u narednih 30 i nekoliko dana koji su pred nama, rekao je Branislav Nedimović.

Nedimović se oštro osvrnuo na nedavni slučaj u mitrovačkom vrtiću, izražavajući zabrinutost zbog nedostatka reakcije nadležnih institucija. „Smatram da je sramota što se niko od nadležnih ne oglašava po ovom pitanju,“ izjavio je Nedimović. „Kada se suočimo sa najtežim situacijama, moramo komunicirati. Ne sme se bežati od ovakvih tema. Kada sam obavljao dužnost gradonačelnika, nismo izbegavali ni najteže teme. Moramo biti tu za naše građane, posebno u teškim i bolnim situacijama. Svi smo osetljivi na decu, ali istina je da u ovom slučaju situacija nije onakva kakvom je prikazuju mediji. Imajući ličnu povezanost sa akterima ovog slučaja, znam šta se desilo i smatram sramotnim što se ćuti u vrtićima i bolnici. Zahtevaćemo njihovu odgovornost i promenu koliko već sutra, ako dođemo na vlast.“

Srpska napredna stranka (SNS), sa svojim koalicionim partnerima, prva je predala listu potpisa podrške Gradskoj izbornoj komisiji u Sremskoj Mitrovici. U koaliciji sa SNS-om su : „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – SPS“, „Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda – PUPS – Solidarnost i pravda“, „dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stzranka – SRS“, „dr Balint Pastor – Savez vojvođanskih Mađara – CBM – VMSZ“, „Miloš Vučević – Srpska napredna stranka – SNS“.

Prema Zakonu o lokalnim izborima, Gradska izborna komisija proglašava izbornu listu najkasnije u roku od 48 časova od prijema izborne liste i potrebne dokumentacije.

Možda Vam se svidi i